Omdat uw hond het waard is ....

  • De trimsalon met net dat beetje meer.
  • De beste kwaliteit voor een betaalbare prijs.
  • Waar uw hond nog met veel liefde en geduld behandeld wordt.
  • Tevreden klanten uit binnen en buitenland.
  • Waar de meeste trimsalons stoppen gaan wij verder. Wij streven naar huid- en vachtverbetering en geven u ook graag advies in vachtbehandeling.

Voor alle ras en rasloze honden (met uitzondering van zeer grote rassen. Denk hierbij aan de Bernersennen, Newfoundlander, St Bernard, Leonberger en Landseer.)

Hondentrimsalon Jolanda is een kleine, moderne, praktisch ingerichte trimsalon op een steenworp afstand van Goes waar hygiëne, netheid, kwaliteit en het welzijn van uw viervoeter op de eerste plaats komen.

Gediplomeerd sinds 1990 en sinds 1993 hét vertrouwde adres voor een complete, professionele vakkundige en liefdevolle (vacht)verzorging van alle ras- en rasloze honden.

U kunt altijd bij ons in de trimsalon terecht maar wij trimmen ook desgewenst bij u aan huis
(alleen noord- zuid Beveland en Walcheren)

(alleen kleine en middelgrote honden worden aan huis getrimd. Er moet ook voor de deur
geparkeerd kunnen worden i.v.m alle trimspullen die wij mee moeten nemen).

Wij nemen zelf al onze spullen mee dus ook een trimtafel. U hoeft voor niets te zorgen.

Ook wassen van kleine honden aan huis is mogelijk.

Wij zijn aangesloten bij de ABHB

De vakvereniging voor gediplomeerde en erkende trimsalons.

Alleen dan weet u dat uw trouwe viervoeter in deskundige handen is.

Lid van de Vereniging Voor Trimmend Nederland
banner2

In de trimsalon wordt gewerkt met de algemene leveringsvoorwaarden van de ABHB. Klik hier voor een exemplaar.

Door het regelmatig bezoeken van workshops, bijscholing- en specialisatiecursussen wordt onze kennis up to date gehouden wat uw hond ten goede komt.

Ruime ervaring in het plukken en vakkundig toiletteren van alle ruwharige honden
Denk hierbij aan o.a. west highland white-,schotse- cairn-, welsh-, fox-, airedale- lakeland, jack russell-, parson russell-, border-, ierse terriërs, bouviers, basset fauve de bretagne, Petit Basset Griffon Vendéen, Grand Basset Griffon Vendéen en teckels.

 

 

Ruime  ervaring in het in ieder gewenst model modelleren van o.a. malthezer, shih-tzu, lhasa apso, boomers labradoodles, goldendoodles en overige vergelijkbare rassen.

Uw langharige hond in de klit? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht Wij ontklitten hem en maken er weer een prachtige hond van.

Indien uw hond niet onder een bepaald ras valt, wordt deze volledig naar uw wens in model gebracht voor zover de vachtstructuur van de hond dit toelaat.

Tevens kunt u bij ons terecht voor het showklaar maken van de ierse- en schotse terriër, barbet en de lagotto romagnolo.

Ook oudere honden kunnen bij ons gemakkelijk getrimd worden Wij hebben allerlei hulpmiddelen om het voor de oudere hond zo comfortabel mogelijk te maken. Indien nodig mogen de honden tussendoor even uitrusten.


 

Ook voor het wassen van uw hond bent u op het juiste adres.
De trimsalon bestaat uit twee gedeeltes. Naast het gedeelte waar wij de honden toiletteren beschikken over een grote douche ruimte met een in hoogte verstelbaar hondenbad en een speciale badpomp waar wij uw hond heerlijk kunnen wassen met de allerbeste zorgvuldig uitgezochte producten. Wij kijken eerst naar de vachtstructuur en de huid van uw hond en stemmen daar de producten op af voor het beste resultaat.

Wij werken uitsluitend met hypo-allergene en pH neutrale vachtverzorgingsproducten.


Breng ook gerust uw puppy naar de trimsalon.
Dit kan al vanaf dat ze volledig zijn ingeënt.

Wij kunnen hem/haar o.a. al een puppytrim geven,een eerst borstelbeurt, nageltjes knippen en eventueel lekker wassen met speciale puppyshampoo.

Ook is dit belangrijk voor de socialisatie van uw pup. Uw pup wordt zo al vroeg met de trimbehandelingen vertrouwd gemaakt zodat hij/zij het zijn/haar leven verder makkelijk toelaat.

 

 

 

Ook geven wij u alle advies ontrent de algehele (vacht) verzorging. Ruwharige honden en met name terriërs krijgen met een leeftijd van 10 tot 13 weken hun eerste plukbeurt.

Wilt u een hond aanschaffen? U kunt bij ons altijd terecht voor een vakkundig advies. Maak gerust eens een afspraak zodat wij u op het gemak gratis en vrijblijvend kunnen adviseren omtrent de (vacht)verzorging

De wensen van de klant staan hier hoog in het vaandel. Wij besteden alle aandacht aan de verzorging uw hond en zorgen dat hij/zij zich op zijn/haar gemak voelt.

De honden worden zoveel mogelijk los op tafel behandeld en zeker nooit opgehangen.
Ze kunnen soms wel eens even vastgezet worden met de riem om van tafel springen te voorkomen. Van ophangen wordt het dier onnodig angstig en bij een verkeerde beweging kunnen er veel problemen ontstaan. Trimmen is al spannend genoeg.

Aan het einde van de dag wordt de trimsalon altijd grondig gereinigd en de trimmaterialen gesteriliseerd.

De trimsalon, bad en tafel worden gereinigd met een stoomreiniger en een goed desinfectiemiddel. Het desinfectiemiddel wordt regelmatig afgewisseld resistentie van bacteriën te voorkomen. Dit alles om een besmetting van parasieten en besmettelijke aandoeningen tot het minimum te beperken.

U mag ook altijd bij de trimbehandeling aanwezig blijven.

Wij zijn A.B.H.B - E.H.B.O. gecertificeerd iets dat niet mag ontbreken in een trimsalon.

Gediplomeerd paraveterinair dierenartsassistente met ruime ervaring.

Dit komt de gezondheid van uw trouwe viervoeter zeker ten goede. Wij zullen daardoor eerder bijzonderheden ontdekken en dit gelijk met u bespreken. Wij zullen u altijd indien nodig gelijk doorverwijzen naar een dierenarts.

Verhaard uw hond heel erg? Breng hem eens voor een was/blaas behandeling
Klik hier voor de uitgebreide informatie.

Behandeling uitsluitend volgens afspraak zodat wij alle aandacht aan uw viervoeter kunnen besteden

 

Zeer makkelijk bereikbaar
Gratis ruime parkeerplaatsen vlak voor de deur
De trimsalon is voorzien van airconditioning
U kunt helaas bij ons niet pinnen

 

 

pootjes1

Molendijk 15 4471 BN Wolphaartsdijk Tel: 0113-581922 K.v.K.: 220.36.221