Waar uw hond met liefde en geduld wordt behandeld

Hoe vaak naar de trimsalon

 

Hoe vaak een hond, kat of konijn moet worden getrimd is heel verschillend en afhankelijk van de vacht. Over het algemeen heeft u het zelf in de hand. Indien de vacht gaat klitten, stinken, te lang wordt, te veel gaat verharen, te slordig in model gaat zitten en/of huidproblemen gaat vertonen, kan een trimbeurt u en uw dier helpen. Maar om u toch een idee te geven:

Poedelvachten 
Ruwharige vachten
Spanielvachten
Kortharige honden
Honden met veel onderwol

 4-8 maal per jaar
 2-4 maal per jaar
 4-6 maal per jaar
 2-4 maal per jaar
 2-4 maal per jaar

Naast de complete trimbeurt kan de trimsalon u ook helpen met de zogenaamde tussenbeurten. Hierbij kunt u tegen een gereduceerd tarief (probleem) gedeelten van het dier laten behandelen. U kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld voetjes bijknippen, ogen vrijknippen, oksels en liezen scheren, oren uitplukken, nagels knippen, anaalklieren behandelen, tandsteen verwijderen, ontklitten, eventueel gecombineerd met wassen. Deze tussenbeurten zijn bedoeld om u te helpen met het onderhouden van de vachtverzorging van uw dier en om uw dier er langere tijd netjes uit te laten zien. Zo’n tussenbeurt wordt precies tussen 2 normale trimbeurten ingegeven.

 

Vraag gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden voor uw dier. Wij hopen uw dier spoedig in onze trimsalon te mogen begroeten!

Molendijk 15

4471 BN Wolphaartsdijk

0113-581922

Scroll naar boven