Waar uw hond met liefde en geduld wordt behandeld

In 1990 geslaagd voor het vakdiploma voor het hondentoiletteerbedrijf en geopend in 1993. U kunt er dus zeker van zijn dat uw geliefde huisdier in gediplomeerde en deskundige handen is.

Bij ons kunt u terecht met elk ras of rasloze hond die wij zo veel mogelijk trimmen volgens de laatste geldende rasstandaard of geheel naar uw wens mits de vachtstructuur dit toelaat. Naast de trimbehandeling worden indien nodig de nagels geknipt, anaalzakjes nagekeken en eventueel uitgeknepen, de oren worden als dit nodig is uitgeplukt, het gebit wordt nagekeken en eventueel schoongemaakt. U kunt ook altijd bij ons terecht voor goed (vacht)verzorgingsadvies. Kortom wij doen veel meer dan vachtverzorging alleen.

Uw hond wordt voor wij beginnen eerst goed bekeken en gecontroleerd op eventuele huisproblemen en parasieten. Plukhonden worden eerst bekeken of de vacht plukrijp is.

Wij werken met de beste eerste klas materialen en zijn van alle handige moderne apparatuur voorzien wat het trimmen vergemakkelijkt en dat is weer prettig voor uw hond.
Wij werken met een grote hydraulische trimtafel met antislip toplaag zodat ook een grote hond met gemak getrimd kan worden en deze niet op de tafel gezet hoeft te worden. De tafel kan tot ongeveer 40 cm zakken zodat de hond hier zo kan opstappen.
De trimsalon is voorzien van airconditioning. Dus ook tijdens warme dagen, geniet uw hond een comfortabele trimbehandeling

Onze trimsalon bestaat uit twee gedeeltes.
Naast de ruimte waar de honden getoiletteerd worden beschikken wij over een aparte doucheruimte met een groot in hoogte verstelbaar hondenbad met een badpomp waar wij uw hond uitgebreid gewassen kan worden met de lekkerste en mildste hondenshampoos en conditioners. Wij kijken eerst naar de huid en vachttype en gebruiken dan een shampoo die speciaal voor geschikt is voor uw hond omdat geen hond en vacht hetzelfde is. De hond wordt daarna diervriendelijk gedroogd.

Aan het einde van de dag wordt de trimsalon altijd grondig gereinigd en gedesinfecteerd. De trimmaterialen gesteriliseerd en de trimsalon, bad en tafel gereinigd met een goed desinfectiemiddel en een stoomreiniger

Het desinfectiemiddel wordt regelmatig afgewisseld resistentie van bacteriën te voorkomen. Dit alles om een besmetting van parasieten en besmettelijke aandoeningen tot het minimum te beperken.

Wij trimmen indien mogelijk uw hond zoveel mogelijk los op tafel omdat dit voor uw hond veel prettiger is en hij zeker bij de eerste keer niet zo angstig zal zijn Een trimbeurt is voor uw hond al spannend genoeg.

U mag desgewenst bij de trimbehandeling aanwezig zijn.

Als het voor u moeilijk wordt naar de trimsalon te komen, trimmen wij uw hond desgewenst bij u aan huis (alleen kleine honden).

Molendijk 15

4471 BN Wolphaartsdijk

0113-581922

Scroll naar boven