Hoe vaak naar de trimsalon

Hoe vaak een hond, kat of konijn moet worden getrimd is heel verschillend en afhankelijk van de vacht. Over het algemeen heeft u het zelf in de hand. Indien de vacht gaat klitten, stinken, te lang wordt, te veel gaat verharen, te slordig in model gaat zitten en/of huidproblemen gaat vertonen, kan een trimbeurt u en uw dier helpen. Maar om u toch een idee te geven:

Poedelvachten 4-8 maal per jaar
Ruwharige vachten 2-4 maal per jaar
Spanielvachten 4-6 maal per jaar
Kortharige honden 2-4 maal per jaar
Honden met veel onderwol 2-4 maal per jaar
   
Halflang- en langharige katten 4-6 maal per jaar
Kortharige katten 2-4 maal per jaar


Naast de complete trimbeurt kan de trimsalon u ook helpen met de zogenaamde tussenbeurten. Hierbij kunt u tegen een gereduceerd tarief (probleem) gedeelten van het dier laten behandelen. U kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld voetjes bijknippen, ogen vrijknippen, oksels en liezen scheren, oren uitplukken, nagels knippen, anaalklieren behandelen, ontklitten, eventueel gecombineerd met wassen. Deze tussenbeurten zijn bedoeld om u te helpen met het onderhouden van de vachtverzorging van uw dier en om uw dier er langere tijd netjes uit te laten zien. Zo'n tussenbeurt wordt precies tussen 2 normale trimbeurten ingegeven.

Vraag gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden voor uw dier. Wij hopen uw dier spoedig in onze trimsalon te mogen begroeten!

Molendijk 15 4471 BN Wolphaartsdijk Tel: 0113-581922 K.v.K.: 220.36.221

Privacy verklaring