Onze trimsalon

trimsalonimpressie

In 1990 geslaagd voor het vakdiploma voor het hondentoiletteerbedrijf. U kunt er dus zeker van zijn dat uw geliefde huisdier in gediplomeerde handen is.

Na nog drie jaar in Goes in een trimsalon te hebben gewerkt (ook het adres waar ik het vak heb geleerd) zijn we in 1993 geopend in Wolphaartsdijk. 

Bij ons kunt u terecht met elk ras of rasloze hond die wij zo veel mogelijk trimmen volgens de laatste geldende rasstandaard of geheel naar uw wens mits de vacht structuur dit toelaat. U kunt ook altijd bij ons terecht voor goed (vacht)verzorgingsadvies. 

Uw hond wordt voor wij beginnen eerst goed bekeken en gecontroleerd op eventuele huidproblemen en parasieten. Plukhonden worden eerst bekeken of de vacht plukrijp is.

Wij werken met de beste eerste klas materialen en zijn van alle handige moderne apparatuur voorzien wat het trimmen vergemakkelijkt en dat is weer prettig voor uw hond.
Wij werken met een grote hydraulische trimtafel met antislip toplaag zodat ook een grote hond met gemak getrimd kan worden en deze niet op de tafel gezet hoeft te worden. De tafel kan tot ongeveer 40 cm zakken zodat de hond hier zo kan opstappen.
De trimsalon is voorzien van airconditioning. Dus ook tijdens warme dagen, geniet uw hond een comfortabele trimbehandeling

Onze trimsalon bestaat uit twee gedeeltes.
Naast de ruimte waar de honden getoiletteerd worden beschikken wij over een aparte doucheruimte met een groot in hoogte verstelbaar hondenbad met een badpomp waar wij uw hond uitgebreid gewassen kan worden met de lekkerste en mildste hondenshampoos en conditioners. Wij kijken eerst naar de huid en vachttype en gebruiken dan een shampoo die speciaal voor geschikt is voor uw hond omdat geen hond en vacht hetzelfde is. De hond wordt daarna diervriendelijk gedroogd.

hondenbad

Aan het einde van de dag wordt de trimsalon altijd grondig gereinigd en gedesinfecteerd. De trimmaterialen gesteriliseerd en de trimsalon, bad en tafel gereinigd met een goed desinfectiemiddel en een stoomreiniger

stoomreiniger

Het desinfectiemiddel wordt regelmatig afgewisseld resistentie van bacteriën te voorkomen. Dit alles om een besmetting van parasieten en besmettelijke aandoeningen tot het minimum te beperken.

Wij trimmen indien mogelijk uw hond zoveel mogelijk los op tafel omdat dit voor uw hond veel prettiger is en hij zeker bij de eerste keer niet zo angstig zal zijn Een trimbeurt is voor uw hond al spannend genoeg.

U mag desgewenst bij de trimbehandeling aanwezig zijn.Molendijk 15 4471 BN Wolphaartsdijk Tel: 0113-581922 K.v.K.: 220.36.221

Privacy verklaring